Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michał Michał Bartek K (1850 niezalogowanych)
72 Posty

(magik473)
Początkujący
Izzy napisał:
Joseph napisał:

wiesz co magik jakos mi się kojarzysz chyba byłeś tu wcześniej i co pojechałeś sprawdzić na własnej skórze
k

byłem w zeszłym roku 2 miesiące w LILEHAMER pracowałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
magik473 napisał:
Izzy napisał:
Joseph napisał:

wiesz co magik jakos mi się kojarzysz chyba byłeś tu wcześniej i co pojechałeś sprawdzić na własnej skórze
k

byłem w zeszłym roku 2 miesiące w LILEHAMER pracowałem

może im ta praca wasza nie odpowiada wiesz że norwedzy czy nawet tam przebywający mogą się do ciebie uśmiechać i adios

daj tu nr do siebie może ktoś z twojej okolicy wam pomoże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Miałeś Podać Nazwę Firmy ...!...do Kurwy Nędzy ...!!! .
---
Co Myślisz , że Wam ktoś tą robotę Podbierze . !!! .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
podpucha Gabryś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
gabriel napisał:
Miałeś Podać Nazwę Firmy ...!...do Kurwy Nędzy ...!!! .
---
Co Myślisz , że Wam ktoś tą robotę Podbierze . !!! .
---

Mogę powiedzieć tyle że to bardzo duża firma coś jak Peeab ta firma wybudowała ponad 70 dom szkół w przeciągu 3 lat , nie boję się o pracę że mi ktoś zabierze skoro sam nie wiem czy ja mam , być może po prostu panikuję i dadzą nas jutro na inną budowę .Jestem taki wystarszony bo ten Polak co nas ściągnoł jest nie uczciwy wobec swoich pracowników zatrudnia na czarno itd nie szanuje człowieka na samym początku powiedział mi że ludzi to można wymienić byle narzędzia się nie psuły .Przyjoł jednego na czarno on zapytał czy go zatrudni na biało czy da jakąś zaliczkę a on mu powiedział że nie ma mowy na biało a o kasie żeby zapomniał że ludzie u niego po 4 lata pracują takich wymagań nie mają .Powiedział że minimum 100 koron na czarno chce a ten mu na to żę za 100 to on powinien latać po budowie a że on nie lata więc niech zapomni .

Jeżeli chodzi o numer to jutro wstawię musze kupić kartę startową sprzedam butelki może wystarczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
Do pracy nie mieli zastrzeżeń żadnych Litwini sobie chcą zostawić pracę o siebie się martwią i nie chcą polaków cały projekt prowadzi Litwin .Nie sądzę żeby mieli jakiś problem co do naszej wykonywanej pracy raz przyszedł i pokazał że coś nie tak na samym początku i to nie było akurat z naszej winy to było źle zrobione , przychodził mierzył sprawdzał dawał zadanie na cały dzień i było zrobione jesteśmy dobrzy w tym co robimy .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
magik473 napisał:Mogę powiedzieć tyle
Pierdolenie o Szopenie jak Szopen nie żyje ... ! .
---

Idź walnij sobie szklankę zimnej wody i Lulu
---
Prosiłeś o poradę dupku to bądź konsekwentny ...!!!
---
Ha ...ha ... Panikujesz . Stań pod prysznicem i puść zimny tusz , na tą tępą łepetynę to może i drgawki Mózgowe ci przejdą ...!!!
---
Pytałem się o nazwę Firmy tylko dlatego , że JA nie Jestem >Powiatowy Myśliciel< czy też >Norgekowal< i nie mam całego Prawa Pracy w jednym Paluszku .
---
Po prostu chciałem się upewnić tylko czy dobrze Myślę I tyle .
Ponieważ określenie użyte w formie pracy oznacza skrótowo PRACĘ NA DANYCH PROJEKTACH ...
... Czyli taka forma jak prawie zastępstwo ... Jest robota ...jest praca , nie ma projektu... Nie ma pracy i siedzi się na hotelu ...
Takie projekty mogą być i codziennie na innej budowie , a i można siedzieć miesiącami w jednej Firmie ...
Jakie coś Stosuje >adeko< >jobzony< i inne ...sromy...
---
BOISZ SIĘ , że jak podasz Nazwę to ktoś z Nas Doniesie i wygryzie Was z Roboty I Tyle .
---
ŻAŁOSNY PRZYKURCZ JESTEŚ ... OT CO ...
---
ECH... poltuneria nie zna granic ani umiaru ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
gabriel napisał:
magik473 napisał:Mogę powiedzieć tyle
Pierdolenie o Szopenie jak Szopen nie żyje ... ! .
---

Idź walnij sobie szklankę zimnej wody i Lulu
---
Prosiłeś o poradę dupku to bądź konsekwentny ...!!!
---
Ha ...ha ... Panikujesz . Stań pod prysznicem i puść zimny tusz , na tą tępą łepetynę to może i drgawki Mózgowe ci przejdą ...!!!
---
Pytałem się o nazwę Firmy tylko dlatego , że JA nie Jestem >Powiatowy Myśliciel< czy też >Norgekowal< i nie mam całego Prawa Pracy w jednym Paluszku .
---
Po prostu chciałem się upewnić tylko czy dobrze Myślę I tyle .
Ponieważ określenie użyte w formie pracy oznacza skrótowo PRACĘ NA DANYCH PROJEKTACH ...
... Czyli taka forma jak prawie zastępstwo ... Jest robota ...jest praca , nie ma projektu... Nie ma pracy i siedzi się na hotelu ...
Takie projekty mogą być i codziennie na innej budowie , a i można siedzieć miesiącami w jednej Firmie ...
Jakie coś Stosuje >adeko< >jobzony< i inne ...sromy...
---
BOISZ SIĘ , że jak podasz Nazwę to ktoś z Nas Doniesie i wygryzie Was z Roboty I Tyle .
---
ŻAŁOSNY PRZYKURCZ JESTEŚ ... OT CO ...
---
ECH... poltuneria nie zna granic ani umiaru ...

nie będę się kłócił skoro wiesz lepiej niż ja co myślę i czego się boję , tak jak mówisz prosiłem o poradę a nie ubliżanie mi od dupków itd .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Magik , ale dlaczego nie podasz nazwy firmy???? Czyzby to bylo "Hero" ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
Hilton napisał:
Magik , ale dlaczego nie podasz nazwy firmy???? Czyzby to bylo "Hero" ???

no przecież pisałem dlaczego nie chce podać jeżeli jutro się okaże że nie mam pracy to podam co to za firma
chodzi mi o to czy pracodowca na podstawie takiej umowy może zwolnic z pracy bez wypowiedzenia , czy może ta umowa świadczy o tym że praca jest tylko na dany projekt i jak kierownik powie że nas nie potrzebuje to może nas zwolnić bez wypowiedzenia ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok